DienstenElektriciteitIndustrie

De beste elektriciens voor uw industriële projecten

Montage van industriële elektrische installaties is één van onze specialiteiten!

  Veiligheid

Onze elektriciens zijn steeds in het bezit van een BA5 of BA4-attest. Het BA5-attest bewijst dat de elektricien de gevaren van elektriciteit kent en op de hoogte is van de veiligheidsprocedures.

Elektriciens zonder BA5 maar met een BA4-attest zijn voldoende opgeleid over de veiligheidsrisico's en werken onder toezicht van een BA5-opgeleid persoon.

  Medewerkers met toolbox

Al onze elektriciens hebben hun eigen toolbox met al het nodige materiaal voor uw opdracht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over materiaal en gereedschap, onze mensen zorgen hier zelf voor!

  Elite selectie van werknemers

Onze elektriciens worden nauwkeurig geselecteerd en zijn de beste van de markt. U kan er dus steeds zeker van zijn dat enkel de beste mensen aan het werk zijn aan uw project.

  Kwaliteitsgarantie

Toch niet helemaal tevreden over het verloop van de werken? Als partner mag u uw contract binnen de twee weken na aanvang van de werken vrijblijvend opzeggen. Eventuele kosten worden betaald door ons, u wordt in dit geval niets aangerekend. Dit is onze garantie voor de beste kwaliteit!

  7 dagen op 7

Werken die zo snel mogelijk uitegvoerd moeten worden en het is een feestdag? Geen probleem. Onze elektriciens staan 7 dagen op 7 voor u klaar zodat uw bedrijf niet hoeft de lijden onder eventuele problemen.

Aannemer of technieker nodig?

Vraag uw offerte aan voor uw bouw, sanitair en/of
elektriciteitswerken.

Offerte aanvragen

Realisaties

Als betrouwbare aannemer hebben we tot nu toe meer dan 150 projecten met succes tot einde gebracht.

Bekijk onze realisaties