DienstenElektriciteitOnderhoud

Onderhoud nodig voor uw elektrische installaties?

Ook voor het onderhoud van uw elektrische installaties kan u bij ons terecht!

  Onderhoud en herstellingen

U kan bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor herstellingen bij eventuele problemen met uw elektische installaties. U bent steeds zeker dat er een deskundige elektricien voor u klaar staat die zorgt dat uw installaties zo snel mogelijk weer online zijn zodat hij u, uw werknemers of uw klanten zo min mogelijk hinder ondervinden.

  24u op 24, 7 dagen op 7

Dringend onderhoud of herstellingen nodig en het is een feestdag? Geen probleem. Onze elektriciens staan 7 dagen op 7 voor u klaar zodat uw bedrijf niet hoeft de lijden onder eventuele problemen.

  Veiligheid

Onze elektriciens zijn steeds in het bezit van een BA5 of BA4-attest. Het BA5-attest bewijst dat de elektricien de gevaren van elektriciteit kent en op de hoogte is van de veiligheidsprocedures.

Elektriciens zonder BA5 maar met een BA4-attest zijn voldoende opgeleid over de veiligheidsrisico's en werken onder toezicht van een BA5-opgeleid persoon.

  Medewerkers met toolbox

Al onze elektriciens hebben hun eigen toolbox met al het nodige materiaal voor uw opdracht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over materiaal en gereedschap, onze mensen zorgen hier zelf voor!

Aannemer of technieker nodig?

Vraag uw offerte aan voor uw bouw, sanitair en/of
elektriciteitswerken.

Offerte aanvragen

Realisaties

Als betrouwbare aannemer hebben we tot nu toe meer dan 150 projecten met succes tot einde gebracht.

Bekijk onze realisaties